Namsos camping

Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er passert like ved plassens egen badestrand. 

Et nydelig friområde grenser opp mot campingplassen, og en kveldstur i disse omgivelsene er den beste garantien for en god natts søvn. Namsos Camping har 25 hytter. De 10 største er moderne tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Oppholdsrommene har salong, og kjøkkenkroken er utstyrt med komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold. I disse hyttene er det 4 eller 5 sengeplasser. Dyner og puter for samme antall finnes i hyttene. Sengetøy, håndklær og sluttrenhold er inkludert i prisen. I tilknytning til de resterende 15 hyttene har vi oppført et sanitæranlegg. Med dette har vi gjort de mer enkle hyttene til et godt alternativ. 

Namsos Camping ligger ved Namsen, en av Norges beste lakseelver. En strandlinje på 4 km står til disposisjon for campingplassens gjester. I Namsenfjorden er det rike muligheter for sjøfiske fra båt og fra land.

Her kan du lese mer om tilbudene ved campingplassen. 

Skal du jobbe på Namsos Camping?

Hvis du er tilknyttet oss i MN Vekst og skal jobbe på campingen, er dette noen av arbeidsoppgavene du kan forvente deg:

  • Vedlikehold utendørs
  • Rengjøring av hytter og sanitæranlegg
  • Arbeid i resepsjon og kiosk
  • Kundebehandling

 

Åpningstider

Resepsjon, felleskjøkken og sanitæranlegg er stengt.

Kun drop-in på caravanplasser.
Betaling via VIPPS.

Store hytter er tilgjengelig ved forhåndsbestilling.

Kontaktinfo

Bjørnar Høgden
Driftsleder Namsos Camping